Babynest Brun Yournest

1 049 kr
629 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Handsydda babynest från märket Yournest är det absolut bästa bäbis inköpet.
Låt det lilla miraklet sova tryggt i ett fantastiskt och välsytt nest.
Många tänker att en bebis ganska snart är 60 cm lång men till en början trivs bebisar att ligga lite trångt och ombonat med benen böjda.När bebisen börjar närma sig ett halvår kan man släppa ut snörstoppen och till slut även avlägsna denna helt för att sedan använda nestets kanter som en sovorm runt bebisen.
På så sätt blir kan babynestet används i flera år! En investering i sömn för både föräldrar & barn. 

Nesten är utvecklatade med en  särskild teknik för att stoppa nesten så bra och stabilt som möjligt, med material som andas.
Alla tyger tvättas innan de sys och är även tvättbara.

FÄRG: Utsidan-Brun/Beige tyg
           Insida- Creme färgat bomullstyg

• Snörstopp 

•Avtagbar satin rosett

• Dekorerad med en tofs på huvan.

Mått: 

Liggmått på 60x30cm
15 cm höga kanter.
2 cm tjock madrass

Tvättråd:
Knyt upp rosetten, öppna upp nestet med snörstoppen och ta ur madrassen. Sedan tvättar du nestet på 40 grader fintvätt med låg centrifugering. Madrassen tvättas separat utan centrifugering, låt allt plantorka i rumstemperatur. Har du spets på ditt nest kan du behöva stryka lite lätt på spetsen för att den ska återfå sitt ursprungliga utseende.


Säkerhetsråd
Tänk på att ett spädbarn aldrig ska lämnas ensam utan uppsikt. Rekommendationen är att spädbarnen ska sova på rygg och ha fritt över ansiktet. Använder du madrasskydd så se alltid till att barnet ligger på rygg. När barnet blir äldre, ta bort snörstoppen och dra ut kanterna, då snörstoppen är liten och kan sättas i halsen. Vi syr inte fast snörstoppen och fäster ingenting på bandet då vi vill att snörstoppen ska kunna glida och inte riskera att banden bildar en snara. Av säkerhetsskäl sys inga handtag på nesten.


OBS alla babynest SYS PÅ BESTÄLLNING, därav lite längre leveranstid. ( Ca 1 vecka. )
När ett nest sys på beställning upphävs ångerrätten då det blir ett personligt köp.