STOPP PÅ PORTRÄTTBESTÄLLNINGAR !

Pga flytt & graviditet kommer vi nu ta mammaledigt från porträtt. Och vet i dagsläget inte när vi planerar att öppna igen

Vi målar porträtt på beställning av kunder. Det kan vara porträtt på en person, en familj, barnen, vännerna osv. På vem som helst med andra ord, bara fantasin som sätter sina gränser! Välkommen att beställa i formuläret nedan. Mer info finns längre ned på sidan.Allt om våra porträtt.

Du beställer genom att fylla i formuläret ovan, viktigt är att du bifogar bilder så vi vet vad vi ska måla. 

Bilder: För att jag ska veta vem/vad jag ska måla behövs bilder på det som skall finnas med på tavlan. Det blir alltid lättare med fler bilder, men antalet bilder bestämmer du!

Personlig info. : Om porträttet ska bli så unik som möjligt behövs personliga beskrivningar av det som skall finnas med.Tex. Favorit kläder , frisyr , hobby ,intressen, djur, favoritfärger , jobb eller liknande.Hur beskrivande du vill vara är upp till dig och beroende vad du valt för porträtt.

Text:  Det är valfritt att ha med en text på tavlan. Förslag på text kan vara datum,namn,citat."Familjen Knutsson", "Vår lilla familj" eller liknande.  

Process:  När det är din tur i kön tar vi kontakt med dig via mail.  Då får du information om hur du ska betala. Vi påbörjar inte målandet förrän det är betalat (Klarna).  Undertiden har jag alltid en öppen mailkontakt med dig som kund för att allt ska bli 100% rätt.Sedan bifogar jag bilden på porträttet för godkännande innan den skrivs ut! Ju mer info. du skickar med ju lättare och mer likt blir porträttet. 2st ändringar ingår i priset, skulle fler ändringar göras så tillkommer avgiften efter allt är klart. På vissa porträtt är det max personer (se nedan). Utöver detta så kostar det 69kr per extra målad person. Du får även den digitala filen om detta önskas. 

♛FAMILJEPORTRÄTT♛

Enkel variant av familjporträtt. 

Personerna står rak brevid varann. (Ingen bakgrund ingår förutom hjärtan runt)


Detta får du :

* Max 1 personliga detaljer per person. 

* Alla familjemedlemmar med önskade kläder & frisyr.

* Valfri text.

*Enkel skiss på djur. Evt änglar i bilden ingår på de saknade personerna/djuren. 


Pris  

A4: 1499 kr

A3: 1699 kr

(2-5 pers.) Fler personer +69 kr /st

♛FAMILJEPORTRÄTT - LYX♛

Avancerad variant av familjeporträtt med rörelse positioner hos motiven. Bakgrund ingår i form av texhus,husbil, bilar, inredning eller natur. 

Detta får du:

* Valfritt antal personliga detaljer. 

* Alla familjemedlemmar med önskade kläder & frisyrer. 

*Valfri text 

*Noga målade djur. 

* BakgrundFria önskemål hur porträttet skall se ut är varmt välkomna. 


Pris  

A4: 1899kr

A3: 1999 kr

(2-5 pers.) Fler personer +69 kr /st

♛ENMANS PORTRÄTT♛

Max 1 person + evt djur. Rörelser och detaljmålning på djur. Allt ingår i form av bakgrund, valfritt antal personliga detaljer. Valfri text. 


Pris:

A4 1449 kr

A3 1549 kr

♛BRÖLLOPSPORTRÄTT♛

Max 2 person.Porträtt på paret i budkläder! Med bröllopsinsiperade detaljer så som bukett, kyrka mm. Max 2 personliga intressedetaljer var. 


Pris:

A4 1479 kr

A3 1579 kr


Inspiration från våra kunders beställningar:

Bröllopsporträtt att minnas tillbaka på.

Vi målar även beställningar på speciella önskemål. Ingen idé är för stor eller för liten.